Starten met een nieuw fotoproject

Als fotograaf maak ik, naast de opdrachten, ook graag eigen werk. Het liefst met een bepaald thema. Zo fotografeerde ik al 20 meisjes voor het Prinsessen Project, zelfbewuste Tieners met Stijl en op dit moment rond ik Bekend Zutphen af. Dus hoogste tijd voor een nieuw fotoproject! Ben jij geboren in 1969? Vrouw? En heb je grijs haar? Dan wil ik je graag uitnodigen om mee te doen aan mijn fotoproject ’50 én tinten grijs’! Hoe ik aan dit thema ben gekomen?

TINTEN GRIJS

Drie jaar geleden besloot ik te stoppen met het verven van mijn haar. Vanaf mijn 18e al grijze haren die ik toen prima kon camoufleren met highlights, later met complete verfbeurten. Van zwart naar oranje naar hoogblond. En weer terug. Leuk voor een tijdje, maar vooral de laatste jaren op zoek naar de juiste kleur. Altijd te laat met het bijhouden van de uitgroei. Ik was er nooit echt blij mee. Toen mijn haar door al dat kleuren aanvoelde als stro en afbrak, besloot ik dat ik er klaar mee was. Zo werd ik tinten grijs.

TE JONG VOOR GRIJS HAAR?

En terwijl ik geniet van mijn gezonde haar, wat ook nog eens goed kleurt bij mijn huid, blijk ik ook helemaal in de mode! Grijs is hip. Het nieuwe blond. Toch hoor ik dat leeftijdgenoten daar een andere mening over hebben. Het staat oud. Zij zijn er nog niet aan toe, vinden zichzelf te jong voor grijs haar. Dat verbaast me. Je bent toch zo oud als je je voelt? Of is het zo belangrijk om er jong uit zien?

HET LEVEN BEGINT BIJ 50

Volgend jaar word ik vijftig. Dat is wel een dingetje. Ik weet nog dat mijn moeder Sarah zag. Ik vond haar toen wel oud, geloof ik. Nu ben ik zelf aan de beurt! Echt 50 en tinten grijs. Maar ik voel me niet oud, ik begin net een beetje op gang te komen. Heb m’n draai gevonden, weet wat ik wil. Het kan toch niet zo zijn, dat ik de enige ben, met mijn grijze haar en (bijna) 50 jaar die er zo over denkt? Dat ga ik maar eens onderzoeken: een nieuw fotoproject is geboren!

Dus, waar zijn jullie, vrouwen geboren in 1969 met natuurlijk grijs haar? Vind je het leuk om mee te werken aan dit fotoproject, ben je bereidt naar de studio in Zutphen te komen en heb geen probleem met publicatie? Stuur me dan even een mailtje of reageer hier. Ik vind het leuk om je te ontmoeten!
27540876_1876713112401728_5007098493327539929_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s