Profielfoto

We doen het allemaal: profielfoto’s beoordelen! De eerste indruk die iemand maakt is in een paar seconden gevormd. Zorg dus, dat dit een goede indruk is. Klinkt logisch. Toch zie ik  nog foto’s langskomen, die echt niet kunnen als je een professionele indruk wilt maken. Een selfie in de spiegel gemaakt, een vakantiekiekje in bloemetjes blouse, foto’s met afgeknipte personen, te donker, onscherp, drukke achtergrond of het logo van het bedrijf…

De bedoeling van een goede, zakelijke profielfoto is dat je vertrouwen wekt, opvalt tussen de massa, gekozen wordt uit al die aanbieders. Potentiële klanten of bazen willen weten met wie ze te maken krijgen. En dat is niet met je logo, maar met jou! Een recente foto, waarop je goed te herkennen bent is daarom belangrijk.

Investeer in een goede foto. Ik fotografeer je zoals je bent. Uniek met een eigen persoonlijkheid. Ik stel je op je gemak, mocht dat nodig zijn en zorg dat je uitstraalt waar jij in gelooft. En daar hoef je echt geen fotomodel voor te zijn!

De foto kan je laten maken in mijn studio of in je werkomgeving. Denk aan je styling: trek dat aan, wat je ook naar je werk of naar de klant zou aantrekken. En neem als je niet zeker bent, een extra set kleding mee.